Activitats

PARES – INFANTS / Nens i nenes de 2 i 3 anys (de febrer a abril)

El taller de Pares-Infants va dirigit exclusivament a nens i nenes de 2 i 3 anys. Per la realització del curs és necessari que l’infant vagi acompanyat d’un adult, preferiblement el pare o la mare, tot i que també pot ser alguna altra persona propera al nen o nena. L’adult participa en tota la sessió de manera activa.

Es proposa un treball de sensibilització per prendre consciència, ja de ben petit, del propi cos i de l’espai; tot establint un lligam efectiu a través de la música, que acompanya i suggereix el moviment en les activitats proposades.

 

MARBOLENY ESCOLA / 4-14 anys

Marboleny Escola va dirigit a nens i joves de 4 a 14 anys i està  dividit  en diferents grups, en funció de les edats. A partir de danses tradicionals catalanes, es proposa un treball corporal més ampli que inclogui -a més de la corresponent tècnica de dansa i repertori tradicional-, aspectes relacionats amb la música, la rítmica i l’expressió corporal. Sempre partint d’una programació establerta i seqüenciada segons les edats i capacitats dels nens i joves.

A més de la seva vessant artística, s’opta en totes les etapes per un constant treball de sensibilització a partir de la música i la dansa, contribuint al desenvolupament i educació integral de l’infant i el jove.

Les sessions dels diversos nivells de Marboleny Escola es porten a terme a l’Espai de Dansa d’Arrel Tradicional setmanalment i d’acord amb el curs escolar.

 

I TAMBÉ…

MARBOLENY JOVE – Dirigit a joves de 15 a 18 anys. Esdevé una eina per donar a conèixer i promoure entre els joves la música i la dansa catalana d’arrel tradicional, convertint-se també en un element d’expressió artística i d’identitat personal i col·lectiva. Essent la continuació natural de Marboleny Escola, també, a més de la tècnica de dansa d’arrel tradicional, es treballen aspectes relacionats amb la música, la rítmica i l’expressió corporal. Cal destacar també, des d’aquesta secció, el treball conjunt de música i dansa realitzat amb la formació musical Stukat del Bolet, que durant els últims anys ha acompanyat musicalment les actuacions en públic del grup Marboleny Jove.

COS DE DANSA – Dirigit a persones a partir de 18 anys. Amb dansaires ja formats i consolidats, és on es treballa la creació de nous muntatges coreogràfics, sempre a partir del llenguatge de la dansa catalana d’arrel tradicional.

Més informació a marboleny@marboleny.cat / 972 69 34 85