ESPECTACLES

Cap a la plaça

01-cap-a-la-placa_marboleny---copia.jpg

Contractació

Espai de dansa d’arrel tradicional, 972 69 34 85 / marboleny@marboleny.cat

Marboleny Cos de dansa + Marboleny Jove

LA PROPOSTA

Cap a la plaça és un recital de dansa catalana d’arrel tradicional amb música en viu interpretat al carrer.

Joves dansaires de la Garrotxa i sonadors Marbolets itinerants interactuen amb el públic, que s'alegra i es reconeix com a poble amb la vitalitat dels punts més característics: el galop o contrapàs, el ball pla, el punta i taló... L'Esbart avança i quan la travessia s'eixampla, o quan la cruïlla es presenta avinent s'estructura una dansa. Més endavant, al final de l'itinerari, s'arriba a un espai escènic que l'arquitectura urbana ens ofereix, on el ballet es transforma i esclata en tota la seva plenitud!

Durant l'espectacle el públic gaudirà de les corrandes de l'Alta Garrotxa, de la disfressada de Sant Vicenç dels Horts, de la Jota Marinera i el bolero Toni Moreno de Mallorca, d'una coreografia sobre el ball de l'escombra de Caldes de Boí, d'una coreografia sobre el tema Lamiak de Perepau Ximenis, de la Gala de Campdevànol, de les Majorales d'Ulldemolins, dels rigodons "els orientals" de Barcelona...

FITXA TÈCNICA

DURADA · de 30 a 40 minuts itinerant + 45 minuts de recital

ESPAI ESCÈNIC (RECITAL) · 8m x 8m (per a dansa) + 4m x 4m lateral o 2m x 8m a la part posterior (pels músics)

SONORITZACIÓ (RECITAL) · So 380V/32A amb connexió Cetac 32A/380V 5 pols / 6 músics de rondalla · sac de gemecs, viola, violí, acordió, saxo i veu.

IL·LUMINACIÓ (RECITAL) · Tipus d’il·luminació genèrica

Enrera