El passat divendres 25 de gener es va celebrar una Assemblea Extraordinària dels socis i sòcies de Marboleny, tal i com dicten els estatuts, per escollir la nova junta que estarà al capdavant de l’entitat els propers 4 anys. En aquestes eleccions només es va presentar una candidatura que agafa el relleu de la junta que els precedeix amb il·lusió i amb noves energies per seguir treballant pel Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny.

L’equip que deixa la junta, amb Jordi Fosas com a President, s’acomiada després de 23 anys tirant endavant l’entitat fent-la créixer tant en número de socis, que no ha deixat d’augmentar en els darrers anys, com en valor social pels infants i joves que participen de l’activitat de l’entitat i també pel municipi de les Preses. L’equip creu que és el moment de donar el relleu als més joves de la casa que de ben segur continuaran cuidant aquest projecte amb noves idees, portaran un aire fesc i, sobretot, començaran amb tota l’energia que requereix el dia a dia de l’entitat.

El nou equip que agafa les regnes tindrà com a President Roger Casalprim que és soci de l’entitat des del 2008 i que ha estat altament implicat en la gestió de l’esbart els darrers 3 anys. Els components de l’equip d’aquesta nova etapa tenen entre 18 i 30 anys i han estat vinculats amb Marboleny des de ben petits, primer com a balladors i més endavant ja sigui com a monitors o voluntaris en les diferents activitats que duu a terme el Cercle al llarg de l’any. Tots ells i elles emprenen aquest repte amb respecte per la feina feta pels diferents equips que han dirigit l’entitat al llarg d’aquests més de 40 anys d’història i a la vegada amb ganes de seguir-la fent créixer i evolucionar i d’aportar noves idees, tot amb el mateix objectiu que ha tingut l’entitat des dels seus inicis: cuidar, treballar i estimar la cultura popular a través de la dansa d’arrel tradicional.