"D'aquí estant veig una estrella" a Riudaura

19/07/2016
cantadors-de-riudaura1.jpg

El programa s'amplia amb un sopar de cantadors i concert el divendres

Després de la celebració dels 10 anys del concert, es fa un pas endavant i s’amplia la programació a dos dies amb l’objectiu de treballar més intensament amb els dos propòsits que van portar a l’Ajuntament de Riudaura i al Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa, del Marboleny, a tirar endavant aquest projecte. D’una banda, per la difusió d’un patrimoni (musical, literari, sociocultural i històric) sorgit d’un treball de camp, amb els enregistraments i les transcripcions corresponents, i per altra, per la decidida voluntat que aquests materials recuperin espais de difusió en la societat actual, molt distinta d’aquella que els va veure sorgir i transmetre’s de generació en generació.

Com a novetat en aquesta edició, el divendres 29 de juliol, a les 9 del vespre, es durà a terme un Sopar de cantadors que culminarà amb l'actuació dels cantautors valencians Miquel Gil, de Catarroja, i Feliu Ventura des de Xàtiva.

Els tiquets pel sopar es poden adquirir al mateix Ajuntament de Riudaura al preu de 15€ i pels menors d’11 anys a 8€

Concert amb Miquel Gil + Músics de Riudaura + Cantadors de Riudaura

El dissabte 30 de juliol, a les 10 del vespre, tindrà lloc el tradicional concert que aquest 2016 comptarà amb l’actuació especial del cantautor Miquel Gil.

L’aportació local com cada any vindrà de la mà dels Músics de Riudaura i de la participació també d’una vintena de veïns del poble que interpretaran cançons des dels mateixos balcons de la Plaça: els Cantadors de Riudaura. Sens dubte, el que ha donat personalitat, autenticitat i que fa únic el concert D’aquí estant veig una estrella és precisament la intervenció dels propis riudaurencs en l’actualització i transmissió del seu cançoner tradicional.

En el concert, la Comissió de Festes de Riudaura oferirà servei de bar i entrepans abans i després del concert. Aquest any, també es donarà l’oportunitat a tots els assistents que ho desitgin de fer una aportació econòmica voluntària per a sufragar les despeses d’organització del festival.

 

Enrera

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031