Marboleny acreditat amb la marca Gestió Sostenible Garrotxa Collsacabra

17/12/2010
marboleny.JPG

L'entitat ha redactat la primera memòria sostenible segons el Codi de Gestió Sostenible

El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny ha presentat la primera memòria de Responsabilitat Social, mitjançant la qual informa sobre el seu desenvolupament en l’àmbit econòmic, social i mediambiental, a més de mostrar els aspectes més rellevants de l’any 2009.

La memòria ha estat realitzada d’acord a l’Aplicació del Codi de Gestió Sostenible de la Garrotxa i el Collsacabra, basat en la Guia G3 del Global Reporting Initiative (GRI). L’objectiu és que es converteixi en un instrument de comunicació i diàleg que permeti satisfer les expectatives d’informació de les persones interessades per l’entitat, i al mateix temps posi en valor la tasca que desenvolupa en matèria de responsabilitat social. I és que l’elaboració anual d’aquest document ha de servir com a guia de millora continua a partir del qual es podrà comprovar el nivell de compliment dels objectius de Marboleny, i avaluar els seus progressos així com els punts dèbils en matèria laboral, social i econòmica.

El Cercle Marboleny serà acreditat amb la marca Gestió Sostenible Garrotxa Collsacabra dimecres vinent 22 de desembre a l’acte de lliurament de certificats que se celebrarà a les 17:00h a la seu del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Podeu consultar la memòria al següent enllaç: http://www.marboleny.cat/?IdMenu=25

El Codi de Gestió Sostenible de l’Empresa de la Garrotxa i el Collsacabra és una eina fruit del treball i la reflexió conjunta de la Fundació Privada Garrotxa Líder, el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública i el Consorci de Benestar Social, que pretén orientar les empreses i entitats en l’adopció de mesures de gestió econòmica, social i ambiental respectuoses amb les persones i l’entorn. Consta de diferents indicadors, que s’estructuren en tres àmbits: econòmic, social i ambiental. L’adhesió al Codi, acció totalment voluntària i gratuïta per a les empreses i entitats, implica el compromís de complir-lo i una voluntat d’iniciar un procés de reflexió interna dirigit a la millora de la gestió integral de l’empresa així com la publicació d’una memòria anual de sostenibilitat .

Enrera

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031