Memòria de Sostenibilitat 2010 de Marboleny

12/12/2011
cgs.jpg

Marboleny, acreditat amb la marca Gestió Sostenible Garrotxa Collsacabra des de l’any passat, ha presentat la memòria de Responsabilitat Social 2010, mitjançant la qual informa sobre el seu desenvolupament en l’àmbit econòmic, social i mediambiental, a més de mostrar els aspectes més rellevants de l’any 2010.

La memòria ha estat realitzada d’acord a l’Aplicació del Codi de Gestió Sostenible de la Garrotxa i el Collsacabra, basat en la Guia G3 del Global Reporting Initiative (GRI). L’objectiu des de la redacció de la primera memòria l’any passat, és que es converteixi en un instrument de comunicació i diàleg que permeti satisfer les expectatives d’informació de les persones interessades per l’entitat, i al mateix temps posi en valor la tasca que desenvolupa en matèria de responsabilitat social. A més, l’elaboració anual d’aquest document serveix com a guia de millora continua a partir del qual es pot comprovar el nivell de compliment dels objectius de Marboleny, i avaluar els seus progressos així com els punts dèbils en matèria laboral, social i econòmica.

La memòria de sostenibilitat 2010 es pot consultar al següent enllaç: http://www.marboleny.cat/contingut/25/memoria_sostenibilitat_cgs.pdf

El Codi de Gestió Sostenible de l’Empresa de la Garrotxa i el Collsacabra és una eina fruit del treball i la reflexió conjunta de la Fundació Privada Garrotxa Líder, el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública i el Consorci de Benestar Social, que pretén orientar les empreses i entitats en l’adopció de mesures de gestió econòmica, social i ambiental respectuoses amb les persones i l’entorn. Consta de diferents indicadors, que s’estructuren en tres àmbits: econòmic, social i ambiental. L’adhesió al Codi, acció totalment voluntària i gratuïta per a les empreses i entitats, implica el compromís de complir-lo i una voluntat d’iniciar un procés de reflexió interna dirigit a la millora de la gestió integral de l’empresa així com la publicació d’una memòria anual de sostenibilitat .

Enrera

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031