D’aquí estant veig una estrella -cançons i tonades tradicionals a Riudaura-

28/07/2015
cantadors-de-riudaura1.jpg

Riudaura · Plaça del Gambeto · Dissabte 1 d’agost. · 22h

Concert amb Jaume Arnella + La Criatura Verda + Músics de Riudaura + Cantadors de Riudaura
Aquest proper dissabte 1 d’agost se celebrarà a la Plaça del Gambeto de Riudaura la desena edició de la proposta de música tradicional i popular D’aquí estant veig una estrella -cançons i tonades tradicionals a Riudaura-.
Aquest any, per celebrar els deu anys del D’aquí estant veig una estrella, es comptarà amb la presència d’un dels clàssics de la música folc a Catalunya: Jaume Arnella, que actuarà acompanyat de Ferran Martínez i Toni Oró. Amb aquesta, hauran estat ja tres les participacions d’Arnella al concert de Riudaura. També es comptarà amb la formació garrotxina La Criatura verda que -tot i que al 2006 no estaven constituïts com a grup-, els seus components varen participar en la primera edició del concert: Pere Pau Ximenis, Francesc Tomàs “Panxito”, Laura Plasència i Albert Dondarza.
L’aportació local com cada any vindrà de la mà dels Músics de Riudaura, enguany amb Miquel Grifell (també membre del grup ripollès Randellaires), Carles Teixidor, i les germanes Marta i Anna Vilarrasa. També hi participaran una vintena de veïns del poble que interpretaran cançons des dels mateixos balcons de la Plaça: els Cantadors de Riudaura. Sens dubte, el que ha donat personalitat, autenticitat i que fa únic el concert D’aquí estant veig una estrella és precisament la intervenció dels propis riudaurencs en l’actualització i transmissió del seu cançoner tradicional: el grup local Músics de Riudaura i d’una manera molt especial els Cantadors de Riudaura.
Dins les novetats organitzatives d’aquesta desena edició destaca que la Comissió de Festes de Riudaura oferirà servei de bar i entrepans abans i després del concert.
En aquesta edició hi haurà l’oportunitat per a tots els assistents que ho desitgin de fer una aportació econòmica voluntària per a sufragar les despeses d’organització del concert.

Enrera

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031