MOIXIGANGA DE SITGES

CURTES INTENCIONADES

És un ball religiós en el qual s’hi representen mitjançant una sèrie de quadres la passió, mort i resurrecció de Crist. És format per 15 balladors: 10 candelers -costers, mitgers, alts i baixos-, 4 bastaixos i el Crist, que és el personatge que centra tota l’acció imitativa.

El ball consta de vuit misteris: Balcó d’entrada (la presentació de Jesús al poble), Assots, Coronació d’espines, Argolla (que simbolitza el calvari), Figuereta (la mort en creu), Davallament, Sepulcre i Resurrecció. Entre quadres es repeteix el creuat. La representació s’obre amb la Salutació, que serveix per presentar els personatges, i finalitza amb un picament de mans.

MOIXIGANGA DE SITGES

CURTES INTENCIONADES

És un ball religiós en el qual s’hi representen mitjançant una sèrie de quadres la passió, mort i resurrecció de Crist. És format per 15 balladors: 10 candelers -costers, mitjers, alts i baixos-, 4 bastaixos i el Crist, que és el personatge que centra tota l’acció imitada.

El ball consta de vuit misteris: Balcó d’entrada (la presentació de Jesús al poble),Assots, Coronació d’espines, Argolla (que simbolitza el calvari), Figuereta (la mort en creu), Davallament, Sepulcre i Resurrecció. Entre quadres es repeteix el creuat. La representació s’obre amb la Salutació, que serveis per presentar els personatges, i finalitza amb un picament de mans.

DURADA DE LA PEÇA:
15 minuts

NECESSITATS TÈCNIQUES:
8 x 8 m Espai escènic (mínim)

PREU: 250€
* Desplaçament a part

DURADA DE LA PEÇA:
15 minuts

NECESSITATS TÈCNIQUES:
8 x 8 m Espai escènic (mínim)

PREU: 250€
* Desplaçament a part