Marboleny arrenca la nova temporada amb molta energia després d’un estiu intens i per què no dir-ho, gratificant, amb la celebració del 40è aniversari del Festival Ésdansa i de la participació de l’Esbart Marboleny a la gira de festivals d’estiu per Mèxic i Brasil. Aquesta temporada Marboleny et convida a conèixer les seves activitats d’una mica més a prop i a provar de ballar dins la setmana de Portes Obertes que se celebrarà del 7 a l’11 de novembre. Si tens més de 4 anys i tens ganes de ballar t’esperem a la setmana de Portes Obertes a l’Espai de dansa d’arrel tradicional, a les Preses.

Horaris:

  • De 4 a 8 anys. Dimarts de les 18 h a les 19 h
  • De 9 a 13 anys. Dimecres de les 17 h a les 18.30 h
  • De 14 a 17 anys. Dimarts i dijous de 19 h a les 21 h
  • MARBOLENY JOVE. 18 i 19 anys. Divendres de 19.30 h a 21.30h i dissabte de 9h a 11h
  • COS DE DANSA. 20 anys o +. Divendres de 21.30h a 23.30h i dissabte de 11h a 13h
  • Grup adults. Dilluns de 19h a 20.30h

Posa’t en contacte amb l’entitat i et podran orientar sobre quin és el grup que més et convé segons la teva edat i interès. A l’assaig de portes obertes, també hi estan convidats a entrar-hi els pares i mares dels balladors i balladores que acabarà amb una castanyada per a tothom per fer família!

Dins els assajos d’aquesta temporada, que acabarà el mes de juny, es proposarà un recorregut per diferents danses d’arrel tradicional tot treballant la tècnica, l’expressivitat i les aptituds rítmiques a través de jocs i activitats mentre els infants i joves es diverteixen. Les inscripcions per a aquesta nova temporada segueixen obertes per a tots aquells que s’animin a ballar i preservar les danses d’arrel tradicional i la cultura popular.

Actualment l’esbart està format per uns 150 balladors repartits en diferents grups d’edat. Els més petits de tots formen part de Marboleny Escola, dirigit a nens i nenes de 4 a 17 anys, que té l’objectiu que els infants prenguin consciència de la música i la dansa d’arrel tradicional i on s’hi treballen aptituds rítmiques i expressió corporal. Marboleny Jove és aquell espai per a nois i noies de 18 i 19 anys que vol ser una eina per donar a conèixer i promoure entre els joves la música i la dansa catalana d’arrel tradicional, convertint-se en un element d’expressió artística i d’identitat personal i col·lectiva. Amb dansaires ja formats i consolidats l’esbart compte amb el Cos de Dansa, per persones de més de 20 anys, on es treballa la creació de nous muntatges coreogràfics sempre a partir del llenguatge de la dansa catalana d’arrel tradicional. I per acabar, des de fa un parell d’anys el grup Garrotins convida a adults a ballar dansa tradicional per passar-ho bé sense necessitat de tenir coneixements previs de dansa tradicional.

L’Esbart Marboleny ofereix un mes de prova gratuït per a totes aquelles persones que s’animin a provar-ho.