Com cada any, després d’un estiu molt actiu (participació a festivals nacionals, internacionals, actuacions diverses, l’Ésdansa…), arriba l’hora d’enfocar el nou curs. I què millor que començar-lo que obrint les portes de l’espai de dansa perquè tothom pugui venir a visitar-nos i a ballar amb nosaltres?

La jornada de Portes Obertes del curs 2023-2024 se celebrarà del dimecres 25 al 31 d’octubre de 2023.

HORARIS DE LES PORTES OBERTES:
25 d’octubre de les 17 h a les 18.30 h.
Espardenyes: de 8 a 14 anys.

25 d’octubre de les 21 h a les 23 h.
Cos de dansa: a partir de 21 anys

26 d’octubre de les 19.30 a les 21.30 h.
Esclops de 14 a 18 anys.

27 d’octubre de les 19,30 h a les 21.30 h.
Marboleny Jove: de 19 a 21 anys.

30 d’octubre de les 19.15 h a les 20.45 h.
Garrotins: adults.

31 d’octubre de les 18 h a les 19 h.
Lluna: de 4 a 8 anys.

Si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb nosaltres i et podrem orientar sobre quin és el grup que més et convé segons la teva edat i interès. A l’assaig de portes obertes, també hi estan convidats a entrar-hi els pares i mares dels balladors i balladores! Ah, al final de cada sessió celebrarem la Castanyada amb tots els assistents!

Actualment l’esbart està format per uns 130 balladors repartits en diferents grups d’edat. Els més petits de tots formen part de Marboleny Escola, dirigit a nens i nenes de 4 a 18 anys, que té l’objectiu que els infants prenguin consciència de la música i la dansa d’arrel tradicional i on s’hi treballen aptituds rítmiques i expressió corporal. Marboleny Jove és aquell espai per a nois i noies de 19 i 21 anys que vol ser una eina per donar a conèixer i promoure entre els joves la música i la dansa catalana d’arrel tradicional, convertint-se en un element d’expressió artística i d’identitat personal i col·lectiva. Amb dansaires ja formats i consolidats l’esbart compte amb el Cos de Dansa, per persones de més de 21 anys, on es treballa la creació de nous muntatges coreogràfics sempre a partir del llenguatge de la dansa catalana d’arrel tradicional. I per acabar, el grup Garrotins convida als adults a ballar dansa tradicional per passar-ho bé sense necessitat de tenir coneixements previs de dansa tradicional.

No pots venir a les Portes Obertes? No pateixis! Les inscripcions són obertes tot l’any i a més t’oferim un mes de prova gratuït!