Ballem-la! "El trencanous", primer projecte de micromecenatge de Marboleny

16/04/2013
banner-ballemla-2.jpg

La línia de micromecenatge forma part del projecte Espai 2.0 iniciat el passat 2011

Ballem-la! “El trencanous”, basat en la història d’Alexander Dumas i Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, és el nou projecte de Marboleny i el primer que tirarà endavant amb aportacions particulars a través del micromecenatge.

150 nens i nenes de Marboleny Escola participaran del Ballem-la! “El trencanous”, un projecte artístic a partir de la dansa catalana d’arrel tradicional que sorgeix del treball realitzat durant tot un curs a l’Espai de dansa d’arrel tradicional de Les Preses. Es tracta d’un projecte cultural i social, una proposta artística que explora noves vies de formació amb els infants, que difon la cultura catalana d’arrel tradicional als més petits i, en definitiva, un projecte de dinamització cultural que converteix la dansa en una eina de cohesió social entre els infants.

El resultat serà un recull de danses que a través del conte es presentarà el 16 de juny al Centre Cultural de Les Preses.

La particularitat d’aquesta proposta és que és la primera que Marboleny farà possible a través del micromecenatge i gràcies al projecte Espai 2.0, iniciat el passat 2011 i que trasllada l’Espai de dansa d’arrel tradicional físic a un espai virtual. Espai 2.0 ha posat a l’abast de l’entitat els avantatges de les eines 2.0, amb la promoció de la digitalització de productes culturals, la obtenció d’un nou espai de difusió i participació global i l’impuls d’un nou instrument pel finançament de les activitats i projectes de Marboleny a través del micromecenatge.

Ballem-la! “El trencanous”, publicat a www.marboleny.cat/micromecenatge, busca les aportacions individuals de totes aquelles persones interessades a col·laborar. Aquestes aportacions permetran tirar endavant el projecte, millorar-lo en tots els sentits i fer possible presentar-lo el proper 16 de juny. S’han previst diverses quantitats d’aportació, cada una de les quals compta amb diferents recompenses per les persones que decideixin col·laborar.

Es poden realitzar aportacions fins el 31 de maig. En cas de no arribar a l’objectiu marcat Marboleny no renunciarà al projecte, sinó que l’adaptarà a les possibilitats. Realitzar una aportació és molt senzill, només cal connectar-se a www.marboleny.cat/micromecenatge i seguir les instruccions.

Enrera

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031